Somogy Kertje Üdülőfalu - Bonnya

-14%pontokért
Foglaljon 2x olcsóbban!

Foglalásain keresztül gyűjtsön pontokat és fizessen mindig kevesebbet beváltóhelyeinken! Szolgáltatásunk ingyenes.

Még nincs kártyaszámom, szeretnék ingyenes pontgyűjtőkártyát
10 000 Ft értékű ajándékponttal! Részletek a kedvezménykártyáról
Rendelkezem kártyaszámmal a lejjebb megadott e-mail címemen.
Nem szeretném a pontgyűjtőkártyát, és a vele járó kedvezményeket.
Érdeklődni szeretnék, kötelezettség nélkül
Foglalni szeretnék, elfogadom a lemondási feltételeket.
Érkezés: Éjszakák:
Szobák száma:
  Felnőtt Gyerek Gyerek(ek) életkora
1. szoba
Megjegyzés:
Telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 9-17 óra között: +36-30-985-8991
E-mail: szallasfoglalas@utisugo.hu
E-mail cím
Név
Telefon
Irányítószám
Cím
Kedvezmény kupon
A legjobb áron foglalhat amit a szálláshely szerződésben garantál.
Nincs foglalási díj a szállásfoglalás, ügyintézés nálunk díjmentes.
Ön közvetlenül a szálláshelynek fizet mi nem kérünk előleget, kártyagaranciát.
Közelítő kalkulált ár Pontkedvezmény Kalkulált fizetendő ár Ajándékpontok
0 Ft 0% (0 pontért) 0 Ft 0 pont

A fenti, automatikus kalkuláció során megjelenő ár tájékoztató jellegű!
Ajánlatnak semmilyen körülmények között nem minősül! Válaszlevelünkben küldött előzetes kalkulációnk ettől eltérhet.

Az esetleges eltérés leggyakoribb okai az alábbiak lehetnek: Az oldalunkon megjelenő csomagajánlatok az összehasonlíthatóság miatt, lehetőség szerint az érvényességi időn belül legkedvezőbb kétfős elhelyezésre vonatkozó legalacsonyabb árral kerülnek feltöltésre, mint alapár. A fenti kalkulátor árazáskor a választott csomagajánlat alapárát használja a beállított dátumtól függetlenül.
A klakulátor nem veszi figyelembe a gyerekkedvezményekre vonatkozó korhatárokat és értékeket, egyedi akciókat, felárakat, kizárásokat és egyéb árat módosító feltételeket, létszám tekintetében a felnőttek számán kívül a gyermekként jelölt 2 éves kor feletti létszámot veszi figyelembe 50%-os közelítő árkedvezménnyel.
A szálláshelyek gyakran áraikat speciális árazási és szoba készlet kontrolling elvek alapján határozzák meg. Ezen elvek rendszeres alkalmazásával, aktuális áraik az érvényességi időn belül is naponta változhatnak és az alapárhoz képest akár jelentősen eltérhetnek. Ezek a folyamatok az alapárat nem befolyásolják így a fenti kalkuláció sem érzékeny ezekre az árváltozásokra.

Szobák elérhetősége:A szálláshelyek a legtöbbször a kalkulációban szerepeltetett szobákat kérésünkre "félre teszik" határozott időre, vagy megrendelésig, de erre nem minden esetben van lehetőség. Éppen ezért a szobák foglalása, csak a visszaigazolással és annak feltételeivel válik véglegessé.

Pontos árat és egyéb feltételeket minden esetben egyedül az általunk kiállított visszaigazolás tartalmaz. Megrendelés során különleges esetben a kalkulációtól eltérő visszaigazolt ár esetén módja van a megrendeléstől, a visszaigazolását követő 48 órán belül, következmények nélkül elállni.

Megkeresésére a válaszunkat legkésőbb 48 órán belül elküldjük Önnek.
Amennyiben nem kapná meg a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a +36-30-985-8991-es telefonszámon.

Válaszlevelünkben küldött előzetes kalkulációnk az oldalon megjelenő áraktól eltérhet.

Az esetleges eltérés leggyakoribb okai az alábbiak lehetnek: Az oldalunkon megjelenő csomagajánlatok az összehasonlíthatóság miatt, lehetőség szerint az érvényességi időn belül legkedvezőbb kétfős elhelyezésre vonatkozó legalacsonyabb árral kerülnek feltöltésre, mint alapár függetlenül az érvényességi időn belül változó áraktól és a tényleges lekérés dátumától.
A szálláshelyek gyakran áraikat speciális árazási és szoba készlet kontrolling elvek alapján határozzák meg. Ezen elvek rendszeres alkalmazásával, aktuális áraik az érvényességi időn belül is naponta változhatnak és az alapárhoz képest akár jelentősen eltérhetnek. Ezek a folyamatok az alapárat nem befolyásolják így oldalunkon sem jelennek, csupán az előzetes kalkulációnál kerülnek alkalmazásra.

Szobák elérhetősége:A szálláshelyek a legtöbbször a kalkulációban szerepeltetett szobákat kérésünkre "félre teszik" határozott időre, vagy megrendelésig, de erre nem minden esetben van lehetőség. Éppen ezért a szobák foglalása, csak a visszaigazolással és annak feltételeivel válik véglegessé.

Pontos árat és egyéb feltételeket minden esetben egyedül az általunk kiállított visszaigazolás tartalmaz. Megrendelés során különleges esetben a kalkulációtól eltérő visszaigazolt ár esetén természetesen módja van a megrendeléstől, a visszaigazolását követő 48 órán belül, következmények nélkül elállni és ilyen esetben erre felhívjuk figyelmét is.

Megkeresésére a válaszunkat legkésőbb 48 órán belül elküldjük Önnek.
Amennyiben nem kapná meg a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a +36-30-985-8991-es telefonszámon.
Sport, aktív pihenés Gyermekbarát Falusi turizmus Kutyabarát
STÍLUS
Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Falusi turizmus, Kutyabarát
TELEPÜLÉS
Bonnya
SZÁLLÁS TIPUSA
Hotel
CÍM
7281 Bonnya, Kossuth u. 90-92.
NYITVATARTÁS
01.01-12.31

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-14%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat

Somogy Kertje Üdülőfalu Bonnya

Somogy Kertje a természet közeli környezetet, és a nem mindennapos aktív kikapcsolódást kedvelők paradicsoma Bonnyán, Kaposvártól és a Balatontól egyaránt 30 km-es távolságra található.

Üdülőfalunk egyesíti a kényelmes, korszerű szállodai ellátást a családias, falusi vendéglátással.

NTAK regisztrációs számhoz tartozó adószám: 25924277-2-14
NTAK regisztrációs szám: PA20017981
Szálláshely kategóriája: Panzió

A Somogyi dombok közötti erdei utakon egyéni és szervezett túrákra van lehetősége a kirándulásra vágyóknak. Az extrém sportokat kedvelő vendégeink - előzetes megrendelés alapján – számos lehetőség közül választhatnak (pl. off road, hőlégballon, sárkányrepülés, quad stb.)

A felnőtteket, gyerekeket egyaránt lázba hozó játszótéren a malomkő-hajítástól az íjászaton át a bakkecsketerelésig számos izgalmas próbatétellel mérhetik össze erejüket a család tagjai. Az örökmozgó gyermekek igényeit is könnyű itt kielégíteni, hiszen várja őket a szabadtéri medence, ping-pong asztal, asztali foci, kerékpárok, gyalog-, lovas-, lovasszán-túra, szamaragolás, - míg a szülők a wellness részlegben lazíthatnak.

Kötöttségektől mentes kikapcsolódás, feledhetetlen, vidám élmények részese lehet, aki Bonnyát választja!

Szobák

7 házban 30 db kétágyas szoba biztosítja a vendégek elhelyezését. Pótágy (1-3) elhelyezése 25 szobában lehetséges. Közülük 4 db (2+2 személyes), ill. 1 db (2+1 személyes) összenyitható „apartman”szoba családoknak. Az „apartman”szobák közös fürdővel rendelkeznek.
Igény szerint egyes vendégházak kompletten is bérelhetők, így kizárólagos nappali és konyha használattal.
A szobák mindegyike egyedi kialakítású, kivétel nélkül Tv-vel, műholdvevővel, mini bárral, klíma-berendezéssel ill. fűtéssel felszerelve.

Aktív pihenés

Szolgáltatásaink között rengeteg egyéni, csoportos vagy családi program közül választhatnak az idelátogató vendégek: erdei túrák (akár kiépített akadályokkal ellátott kalandútvonalakon), paint-ball, íjászat, galamblövészet, off-road, quadozás, sárkányrepülés, hőlégballonozás, ejtőernyős tandemugrás, lovaglás, kocsikázás, állatsimogató, kézműves foglalkozások, táncház, pinceszer, vadászat, horgászat stb.

Gyógyulni vágyóknak

A gyógykúraösszeállításokban részben a méltán híres, 7 km távolságra fekvő igali termálvíz és gyógyszanatórium rekreációs programjait élvezhetik a kedves vendégek szakorvosi vizsgálat és konzultáció mellett, miközben az üdülőfalu számos wellness szolgáltatásával (masszázs, pezsgőfürdő, szauna, medence, fitness-terem) egészíthetik ki az egészségük megóvása és javítása érdekében érkezettek kikapcsolódásukat.

Étterem, étkezés

Az akár konferenciateremmé is átalakítható 200 férőhelyes, ízlésesen berendezett, hangulatos, légkondicionált étterem magyar és nemzetközi ételkülönlegességekkel, reformételekkel, bőséges büfé reggelivel várja kedves vendégeit.
Kertjében alkalmanként kemencés ételek készítése, grillezés vagy bográcsozás színesíti a választható ételek repertoárját.
Egyes vendégházak kertjében kialakított hasonló lehetőségeknek köszönhetően az ott üdülők akár maguk is elkészíthetik saját ételspecialitásaikat, melyhez igény szerint alapanyagokat is biztosítunk.

Konferencia

Az üdülőfalu minden igényt kielégítő helyszínt biztosít konferenciák, tanfolyamok, értekezletek, céges rendezvények, fogadások, ünnepségek lebonyolításához. A különböző kapacitású légkondicionált konferenciatermek 30-200 fő befogadására alkalmasak, és rendelkeznek minden technikai felszereltséggel.

Megközelítés

Budapest felől: Az M7-es autópályáról a Balatonföldvár / Bálványos-i leágazónál kell lehajtani, azt követően az első körforgalomban Balatonföldvár / Szántód felé, majd a második körforgalomban Kaposvár irányába kell továbbhaladni Bonnyapusztáig. Itt Fiad felé kell jobbra kanyarodni. Ezt követően az első falu már Bonnya.

Kaposvár felől: A Szántód felé vezető úton Igal után balra Fiad felé.

Autóbusszal, vonattal:
Vonat: Siófokon vagy Kaposváron lehet átszállni a Bonnyára érkező vonatra.
Autóbusz: Siófokról vagy Kaposvárról, az autóbusz Bonnyapusztán áll meg.

Tömegközlekedéssel érkező vendégeink számára Bonnyapusztáról és Kisbárapátiról ingyenes transzfert (4fő-ig) biztosítunk lekérésre.

Az egyénileg érkező vendégeket, családokat, Szántódról, Földvárról illetve Kaposvárról, igény szerint autóval beszállítjuk az üdülőfaluba. A transzfer ára: lekérésre ( maximum 4 fő / út).

Gyermekeknek kedvezmények:

Kis vendégeinknek: szülőkkel egy szobában
0 - 4 éves kor között: ingyenes
4 - 12 éves kor között: 2 750 Ft / fő / éj
12 éves kor felett pótágyon kedvezményes pótágy ár fizetendő: 5 500 Ft / fő / éj

További gyermek kedvezmények:
Félpanzió gyermekeknek:
0-4 éves korig: ingyenes
4-12 éves korig: 1 300 Ft / fő

Teljes panzió gyermekeknek:
0-4 éves korig: ingyenes
4-12 éves korig: 2 200 Ft / fő

Csomagáraknál:
Gyermek 2 teljes árat fizető vendéggel azonos szobában pótágyon:
0-4 éves kor között: szállás + ellátás ingyenes
4-12 éves kor között: 50% kedvezmény jár a felnőtt csomagárból
12 éves kor felett: pótágyon kedvezményes pótágy ár fizetendő: 5 900 Ft / fő / éj
Babaágy ingyenes (lekérésre).
Szilveszteri csomag speciális kondícióira ez nem vonatkozik.

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
 • Zöldövezet
szolgáltatások
 • Általános szolgáltatások
  Kávéterasz, Nem őrzött parkoló, Konferencia terem, Mosoda, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Kert, Gyermekjátszótér, Ajándékbolt, Borospince, Busz parkoló, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha
 • Szolgáltatások a szobában
  Fürdőszoba, TV, Rádió, Minibár, Hajszárító
 • Szépség szolgáltatások
  Szolárium, Szauna, Masszázs
 • Sport szolgáltatások
  Hideg vizű szabadtéri medence, Lovaglás, Tenisz, Edzőterem, Asztalitenisz, Biliárd, Röplabda
 • Egyéb szolgáltatások
  Egyéb szolgáltatások (szabadtéri pezsgőfürdő, paint ball, quad, hőlégballon, sárkányrepülés, off road, tandemugrás, lovaskocsikázás, kerékpárkölcsönzés, kalandpark)
fizetési lehetőségek
kedvezmények
4 éves korig 100%  
4-12 éves korig 50%